RTG (Panorama röntgen, 3D felvétel)

A panoráma röntgen ma már meghatározó része egy jól felszerelt fogászatnak. Segítségével a diagnózis gyorsabban és könnyebben felállítható.

Ez a képalkotó eljárás óriási segítséget jelent a szájsebészeti beavatkozások, fogimplantációk tervezésében, de láthatóvá vállnak a korábbi fogászati beavatkozások esetleges hibái vagy akár a szabad szemmel nem látható rejtett fogszuvasodási problémák is.

Aki igazán komolyan veszi a száj állapotát, annak elengedhetetlen a képalkotásnak ez az egyszerű, de megbízható módszere.

Segitség orvosnak és páciensnek egyaránt!

Szájüregi diagnosztika

Ideális esetben félévente veszünk részt fogászati szűrővizsgálaton, hogy az egyébként könnyen felismerhető, esetenként még tünetmentes fogászati problémákat, a szakorvos idejében felismerje és kezelhesse.

A szájüreg vizsgálata során - megtekintés, kopogtatás, tapintás - megtörténik a fizikális tünetek, esetleges elváltozások feltérképezése. Ezt követően is készülhet a korábban már említett röntgen felvétel, mellyel közösen alakul ki a fogászati problámák megoldására készülő kezelési terv a páciens pontos tájékoztatásával.
BEJELENTKEZÉS | +36 30 330 1171